maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen kierros. Huippusimi haussa

Ajattelin tehdä tällaisen lyhyen kisan. Se kestää kolme kierrosta. Tänään huomenna ja keskiviikkona ilmestyy aina yksi kierros. Te saatte äänestää vasta viimeisellä kierroksella suosikkianne. Kisa ratkeaa sunnuntaina.


Nimi: Annika Berlins
Ikä: 22
Pituus: 178 cm
Paino: 56kg

Annika Berlins on rikkaasta perheestä kotoisin oleva saksalainen. Muuttaesaan tänne, Suomeen, hän sai vanhemmiltaan 500 000 simeleonia. Tämä mahdollisti sellaisen elämän mistä Annika oli aina haaveillut, hieno talo, auto, piha. Paljon vaatteita, kauneutta, miehiä. Jos Annikaa pitäisi nimittää joksikin sanoisin snobi. Hän ei omista paljon ystäviä, mutta itserakkautta kyllä.

Nimi: Ethan Farrington
Ikä: 29
Pituus: 184 cm
Paino: 62kg

Ethan on lihaksikas maalainen. Hän rakastaa juoksemista ja ihanaa vaimoaan. Ethan on aina elänyt maalla, peltoja ja taloa hoitaen, silloin tällöin kalastaen. Pellolla työskennellessään hän huomasi pitävänsä raskaasta työstä, hän sai luvan käydä kahdesti viikossa kuntosalilla tunnin verran, nyt näette tuloksen. Ethan on köyhä. Hän kuitenkin pitää ylellisyydestä, eikä luota muihin. Niinpä hän on päättänyt rakentaa talonsa omin käsin. Ethan ei pidä kamalasti snobeista, mutta suostui kisaan mukaan kun tuottajamme pyysi.

Nimi: Glenda Itsal
Ikä: 19
Pituus: 173 cm
Paino: 54 kg

Glenda on yksinään viihtyvä luontosim. Hän on hyvin taiteellinen ja dramaattinen. Jos loukkaat Glendaa, hän ei puhu sinulle enään. Glenda välittää ulkonäöstään (sen huomaa kylpylälaskuista), mutta ei välitä siitä onko jokin vaate hyvä vai huono. Hän on soittanut parin ei niin tuntemattoman laulajan kitaristina ja lähiseutunsa kahviloissa. Vaikka Glenda maalaa ja soittaa mielellään, työskentelee hän kirjakaupassa, onhan kirjoittaminenkin, eräänlainen taiteenlaji. Glenda lähti mielellään mukaan, kun kerrottiin palkinnon olevan kuva Simlandian kansilehdessä.

Nimi: Othern Packerson
Ikä: 26
Pituus: 179 cm
Paino: 69 kg

Othern Packerson on sosiaalinen sim. Hänkin on kotoisin hyvin köyhästä perheestä, mutta on ylpeä siitä. Othern ei häpeä kuluneita vaatteitaan tai hikisiä käsiään. Vaikka Othern vaikuttaakin aluksi juntilta joka työskentelee pelloilla ja hoitaa porsaita, on hän oikeasti Sunset Valleyn kuuluisin sim, malliuransa ansiosta. Hän on kerännyt lihaksiakin, mutta ei yrittäen, vain rehellistä työtä tehden. Otherniin voit paremmin tutustua Simbookissa.

***

Sinnä olis meidän neljä simiä. Seuraavalla kierroksella ja sitä seuraavalla on kaikki simit mukana. Kun keskiviikon postaus on julkaistu, saatte äänestää. Äänestysaikaa on siis sunnuntaihin, voittopostaus julkaistaan maanantaina. Jos käy niin, että ääniä ei tule riittävästi, MINÄ päätän kuka voittaa.

Olen aika tyytyväinen näihin simeihin. Mun lemppari on ehkä Glenda tai Ethan. Vähän vaikee sanoo kun on niin erillaisia.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

-Lukija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)