lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kuka, mitä, täh?

Tästä alkaa. Lopetin äskettäin tarinan/haasteen, koska kirjottaminen ei oo mun juttu. Tykkään kuvata ja kirjottaakin jos sen voi tehdä vapaammin, siksi peliblogi.

Tässä blogissa tullaan näkemään kaikenlaista Simssiin liittyen. Mulla ei oo mitään hajua, että mitä kaikkea, mutta sehän nähdään sitten myöhemmin.

Alkusepustukset ei oo ihan mun juttu joten tää jää nyt tähän.

-Lukija-

5 kommenttia:

  1. Muuten hyvä, mutta kukaan ei jaksa lukea simsblogia missä ei ole ladattuja. Ja näin olen ymmärtänyt että ladattuja et käytä! :"D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästäkin mielipiteestä. :D
    Mä olen kyllä ihan varma, että edes joku jaksaa lukea vaikka ei ole ladattuja. Kyllä mä jossaan vaiheessa opettelen, mutta olen myös käsittänyt, että ne hidastaa pelin toimintaa ja koska mulla se toimii muutenkin huonosti niin ei vähään aikaa ladattuja nähdäkkään. :) Ehkä sitetn kun on parempi kone.

    -Lukija-

    VastaaPoista
  3. Ps.Ei hidasta

    Itellä ei oo hidastunu yhtään. Jotkut modit voi olla melko raskaita, esim. Mastercontroller, joka olisi ollut kätevä, jos peli ei olisi kaatuillut jatkuvasti. Ladatuthan eivät periaatteessa hidasta peliä pelin omaa kamaa enemmän. Tietenkin jos nyt menee hölmoilemään ja tunkemaan vaikkapa kakkosen ladattuja kolmoseen, niin sehän sekoittaa. Kunhan vain katsoo tarkkaan mitä ja mistä lataa, niin ei mitään ongelmaa.

    Jaa +++: Ladatut tekee blogista hienomman ja mielenkiintoisemman. Tietenkään ladatut eivät täysin pelasta kökköä blogia, mutta paljon hyötyä siitä on. Itsestä ainakin on melko tylsää katsoa simejä ilman ladattuja. Tosin olen kyllä nähnyt myös yksiniertaisesti huonoja blogeja, joita ei edes ladatuilla saa siedettävää. (esim. Mustan kissan simssit. XD )

    VastaaPoista
  4. Hienoa tietää tämä. :) Sitten oon vaan käsittänyt väärin. Mun pitää sitten vaan opetella lataamaan ladattuja. :) Ei niitä varmaan koskaan tuu kauheesti näkymään, mutta ois ihan kiva silti osata ladata. :)

    Ei sun blogi huono oo! :D Uskon kyllä, että ilman ladattujakin hyvä blogi menee, ladatuilla vaan saa mielenkiintoisemman. Tosin en voi sanoa omaa blogia hyväksi...

    Kiitos kommentista.

    -Lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. " Ei niitä varmaan koskaan tuu kauheesti näkymään, mutta ois ihan kiva silti osata ladata "

      Niinhän ne kaikki aina sanovat... *Virnuilee tietävän näköisenä* X)

      Okei, poistunpas tästä nyt takavasemmalle :D

      -Black Cat

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)