tiistai 31. maaliskuuta 2015

Toinen kierros. Huippusimi haussa Uimapukukierros

Harva on edes ehtinyt vilkaista tätä ja multa vaan tulee näitä postauksia. Koska viikonloppuna on loma (pääsiäinen!) ei postausta silloin tule. Lomasuunitelmiin kuuluu ainankin nukkuminen. ;)
Tässä tulee toinen kierros. (lyhyempi kuin edellinen)

Muistathan Annika Berlinsin? Hän on pahimpia snobeja simien keskuudessa. Hänellä on paljon rahaa ja se näkyy muos uima-altaassa. Hänen pihallaan on muutenkin palmuja mutta eritoten uima-altaan läheisyydessä. Annika ei erityisesti pidä uimisesta, vaikkakin hän väittää niin. Hänellä on kuitenkin uima-allas, koska hänen mielestään rikkailla kuuluu olla uima-altaat. Aina päivän kuumimpina hetkin hän menee noin viideksi minuutiksi kellumaan ja sen jälkeen jää makoilemaan lähellä olevalle hietikolle. Annika ei suostu menemään julkisiin uimahalleihin. Hän sanoo veden ja ihmisten olevan likaisia, mutta oikeasti hän ei halua näyttää huonoa uimataitoa.

Ethan Farrington ei hänkään välitä uimisesta. Silloin tälöin hän käy salilla uimassa kierroksen tai kaksi, mutta yleensä iltaisin hän ottaa vain aurinkoa. Ethan makaa aurinkotuolissa ja katselee auringon laskua. Jos häneltä kysyy mikä on maailmassa kauneinta, vastaus kuuluu näin, auringon lasku ja naiset. Sitten hän hymyilee ja sulkee silmänsä. Jos menet häiritsemään Ethania kesken auringonoton et saa vastausta. Se on hänen lempihetki päivässä Saa olla yksin lämmössä ja katsella jotain kaunista, mikä on parempaa?

Glenda Itsal on sukeltamisen mestari. Hän on saanut luvan käydä rikkaan naapurinsa uima-altaalla jos opettaisi heidän pikkutyttöään sukeltamaan. Glenda ei ujostele uida muiden seurassa. Hän tietää olevansa hyvä, mutta ei kuitenkaan leventele asialla. Juniorina hän kävi muutamissa kisoissa, mutta lopetti kun hän alkoi soittaa. Glendasta ei voii oikeastaan saoa muuta kuin että hän on taitava sukeltaessakin. Hän osaa tehdä voltteja hypätessä altaaseen. Osaa hypätä ilman, että vesi värähtääkään. Glendasta ei oikein voi sanoa muuta.

Othern Packerson on kuntouimari. Hän osaa myös hypätä, mutta ei pysty yhtä taitaviin hyppyihin kuin uimahyppääjät. Othern on aikaisemmin ollut uimaopettaja, mutta lopetti turhautuessaan huonompiin. Othernin kanssa voi ottaa kisaa, hän suostuu aina ja on hyvä vastus. Jos kuitenkkin voitat, varo hänen kiukunpurskausta. Othern ei siedä häviötä. Jos Othern voittaa hän ui leveilläkseen vielä kolme kierrosta lisää... ihan vain todistaakseen olevansa paras,


***
Huomenna tulee sitten viimeinen kierros ja saatte alkaa äänestää. Huomautan loppuun, että kommentointi siirtyi väliaikaisesti rekistöröityneille.

-Lukija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)