keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

kolmas kierros. Huippusimi haussa. Juhlapuvut

Äänestys on alkanut! Äänestä suosikkiasi ylänurkassa niin saamme pian voittajan.
Nyt viimeinen kierros.

 Annika Berlins käsittää juhlimisin juomisena. Hän käy lähellä olevassa hiljaisessa baarissa ja juo pari kolme lasillista. Annika keräilee nektaria. Hän ei tee sitä itse koska pitää sitä sotkuisena puuhana. Annika ei ole tanssija tyyppiä. Kun hän on juonut hieman, muuttuu hän hiljaiseksi eikä meluavaksi.
 Ethan Farrington ei ole myöskään bilehile. Hänen mielestään juhliminen tarkoittaa kunnon ruokaa ja ehkä muutama lasillinen punaviiniä. Ethan on hyvää seuraa, mutta miettii asioita enimmäkseen yksin.

Glenda Itsal ei ole juhlija vaan soittaja. Kaikki pitävät hänen musiikistaan, mutta Glenda ei koskaan ole juhlien keskipisteenä. Hän ei suostu isoihin juhliin joissa on paljon melua, koska haluaa musiikinsa kuuluvan. Eihän sitä voi tietää milloin kykyjen etsijä löytää Glendan.

Othern Packerson on juhlien keskipiste. Hän ei syö tai soita, vaan juo ja tanssii. Kun Othern astuu lavalle, muut tekevät hänelle vaistomaisesti tilaa. Simit ajattelevat Othernin tanssivan villisti, koska hän on ollut niin harvoin juhlissa.

***

Viimeinen kierros oli sitten siinä. Aikaa äänestää on siis sunnuntaihin ja maanantaina julkaistaan voittopostaus. Huomaatteko Glendan kuvan virheen? ;)

-Lukija-

2 kommenttia:

  1. Hieman häiritsi huippumallikuvissa se, että Ethanin ympärillä on vihreä hajupilvi :D

    Sähän oot innostunut kunnolla, postailet ahkerasti :) Mulla on näitä koko liuta lukematta. En yleisesti ottaen kauheasti seuraile simsblogeja, mutta katsotaan. Onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista
  2. Jep. Muakin vähän häiritsi se, mutta enhän minä raukka muistanu käyttää koodia. :D

    Jep. :) Oon postailu paljon, koska niin no ei mulla oikeestaan oo sille selitystä. Tää on vaa paljon vapaampaa. :)

    Kiitos. :) Jää toki seuraamaan, mutta ymmärrän kyllä jos et. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)