perjantai 10. huhtikuuta 2015

Rakentelua ja sisustelua

Syy miksi en ole pariin päivään postausta laittanut on yksinkertainen. Olen innostunut uudesta taloudesta, tai siis jos tarkkoja ollaan, uudesta tallennuksesta. Pelaan oman elämäni henkilöillä, panen heidät kärsimään tai elämään onnellisina, riippuen mielialatilasta. Olen luonut monta isoa taloutta ja pelannut niillä, muun muuassa kaksi teinitaloutta... Siitä lisää myöhemmin (seuraavissa postauksissa).
Nyt rakentamani talon kimppuun!



Talon ulkomuotoon en jaksanut panostaa. Sisustaminen on enemmän mun juttu vaikka joskus rakentaminenkin kiinostaa. (esim. silloin kun te ilkeät luotte hienoja rakennuksia...) 

Takapihalta se on tällainen. Unohdin pylväiden päältä katoksen. :D Puulattian on tarkoitus esittää terassia. Sen päällä piti olla pöytä ja tuolit sekä grilli, mutta näköjään unohdin... :D

Tässä on talon pohjapiirros, (käytinkö oikeaa sanaa?) simit nukkuvat oikeassa alanurkassa, Tyhjä huone tuolla keskellä merkitsee seinää. Tein siitä huoneen koska seinänä se ei olisi sopinut suunitelmiini. (KYLLÄ minullakin on suunitelmia! :D)

Kun astuu ovesta sisään ja vilkaisee oikealle näkee kenkiä. Halusin kenkiä lattialle silleen sotkusen näkösesti, mut ei ollu niin laitoin noi. (turha tulla puhumaan ladatuista.)

Tämä on kenkähuoneen vieressä (edessä) oleva huone eli eteisaula. Seinät ovat kaikkialla valkoiset, koska perusrivitalossa yleensä ne ovat. 


Tässä on toinen ovi. Toisella puolella on myös vaikka sitä ei kuvasta näynytkään. Taustalla näkyy olohuone.

Ja tältä näyttää huoneen sisällä. En oikein pidä tuosta parvisängystä, koska se ei oikein sovi, mutta menkööt nyt. 

Oikealla seinällä on vielä kirjahylly, mutta se ei valitettavasti kuvaan päässyt. Takana on Supernaturalista tullut ihana vaatekaappi.

Siitä näkyy oikea makuuhuone. Taapero nukkuu samassa huoneessa koska taaperot eivät voi nukkua sängyssä. (joltain on jäänyt pyykkiä. Mä olin kaikenlisäks tehny molemmat siisteiks!)

Tän idea oli varmaan näyttää ihanat Supernaturalista tulleet vaatekaapit. (niissä voi muuten tehdä lapsia. :D)

Jos menee olohuoneseen ja kurkkaa eteiseen, näkee tämän verran.

Kun katsoo tarkemmin, huomaa oven joka johtaa...

pikkuvessaan.Se tosiaan on pieni, ei voinut siksi kuvata paremmin.


Tältä näyttää keittiö. Tähän oon erityisen tyytyväinen.

Siinä on ruokapöytä ja ovi kylpyhuoneeseen.


Tältä se näyttää. Mun piti laittaa tohonkin oikea pyykkinaru, mut ei mahtunut joten laitoin tommosen koristeen.



Olohuone. Vihreet roskikset esittää legolaatikoita, uskokaa tai älkää.


Sitten onn huone joka oli tarkoitettu taaperoille, mutta koska taaperot eivät voi nukkua kerrossängyissä... Ovi johtaa vaatehuoneeseen.


Viimeinen huone. Tämä on tarkoitettu koululaiselle. Ensimmäinen makuuhuone jota katsoimme oli tarkoitettu esikoiselle. Ovi johtaa taas vaatehuoneeseen.

***

Sellanen. Olin tästä talosta tyytyväinen, mutta ei tullu kyllä yhtä hieno kun ekalla kerralla. Unohdin ekalla kerralla tallentaa joten jouduin tekemään sen uudestaan. (ei, en voinut jättää asukkaita valmistaloon :D)

-Lukija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)